Blog

12 september 2021

Bonapi Scaffolding Training(BST) vs Bonapi Training Center (BTC)

NIEUWE NAAM!

Dankzij de ontwikkeling van ons bedrijf bieden we steeds meer professionele opleidingen aan! Daarom is het tijd om de naam te veranderen, BST (Bonapi Scaffolding Training) heet nu BTC (Bonapi Training Center). Ons nieuwe logo is al zichtbaar op onze website, op Facebook, Instagram, LinkedIn en niedziela.nl

Bonapi Training Center is in 2018 opgericht door Piotr Łoziński, die in 2007 naar Nederland kwam en aan de slag ging als steigerbouwer. Na 11 jaar in het vak te hebben gewerkt, richtte hij het bedrijf Bonapi op, met als doel buitenlandse werknemers in het Pools, Engels, Duits, Roemeens en andere talen op te leiden en te informeren over de methode en mogelijkheden van trainingen en beroepscursussen in Nederland volgens de Nederlandse wet.

Tijdens zijn avontuur in het “land van de windmolens” merkte hij dat zijn landgenoten en werknemers uit andere landen van de Europese Unie slecht geïnformeerd waren over beroepsopleidingen. Vaak is de informatie vanuit het uitzendbureau onjuist en niet waar. Dit is alleen om de werknemer te dwingen tot opleiding en het maken van kosten in het bedrijf, of om de werknemer te dwingen deel te nemen aan een opleiding om zo de kosten in zijn rekening te brengen. De meeste arbeidsbureaus in Nederland of Polen hebben monteurs steigerbouw, VCA en SOG-certificaten op kantoor. Wat niet had mogen gebeuren. Het certificaat is een persoonlijk en privé document van elke deelnemer.

De beste informatie die wordt verstrekt, zoals ieder van ons weet, is in zijn moedertaal. Daarom proberen we er in ons bedrijf voor te zorgen dat iedereen een instructeur heeft die zelfde taal spreekt.

Dankzij het vertrouwen van de steigerbouwers konden we onze vleugels uitslaan en verdere opleidingen in het aanbod introduceren in verschillende talen.

Het bedrijf Bonapi is nu gespecialiseerd in beroepsopleidingen, waardoor u uw kwalificaties en vaardigheden op het werk verhoogt.

Trainingen en cursussen zijn bedoeld om de kandidaat voor te bereiden op veel verschillende veilige en gevaarlijke situaties die zich dagelijks op het werk voordoen. Na de cursus ben je geen professional, maar weet je welk kennisniveau je hebt en hoe je je veilig op het werk kunt gedragen. Gespecialiseerde trainingen vergroten je vaardigheden.

In ons Bonapi opleidingscentrum in Zuid Holland (Spijkenisse) is er genoeg gratis parkeergelegenheid en een bushalte, bij BTC worden volgende cursussen aangeboden steigerbouwers gegeven, of het nu VCA Basic of heftrucks, SOG heftrucks, verreikers, hoogwerkers of EHBO is.

Je weet al dat BTC geen acroniem is voor BitCoin (BTC) of andere cryptocurrencies zoals altcoins zoals XRP, Litecoin (LT) of Tether (USDT). Het is een plek waar je je kwalificaties verbetert en de kennis opdoet die nodig is om je werk veilig en in overeenstemming met je werkvergunning uit te voeren.

We nodigen je vandaag uit om je in te schrijven voor de cursussen bij BTC, we garanderen een grote dosis kennis en een leuke dag met onze instructeurs!

PS Check de “over ons” tab, dan kom je meer te weten over ons team!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *