IPAF hoogwerker cursus in Nederland

Wat is IPAF? International Powered Access Federation; Het is een internationale certificaat die de houders ervan het recht geeft om verschillende soorten mobiele hoogwerkers te bedienen, bijvoorbeeld een schaarlift of een telescoophoogwerker.

Het is bekend dat werken op hoogte een passende opleiding en kwalificaties vereist. IPAF (schaarliften en telescopische liften) wordt in veel sectoren van de economie gebruikt, b.v. bouw-, petrochemische-, productie- en afbouwwerken en installaties.

In het BONAPI Training Center geven we je in samenwerking met een ander bedrijf de mogelijkheid om in Nederland een IPAF cursus hoogwerkers te volgen, zowel voor mensen die al ervaring hebben met het werken met liften, als voor mensen zonder ervaring. We implementeren IPAF-cursussen zoals:

  • 1a Verticale hoogwerkers (gestempeld)
  • 1b  hoogwerkers met stabilisatoren
  • 3a zelfrijdende schaarliften
  • 3b zelfrijdende knik- en telescoophoogwerkers

IPAF-certificaten zijn 5 jaar geldig en zijn internationaal, we kunnen op mobiele platforms in verschillende landen werken, b.v. ook in België.
We verdelen de IPAF-training ook individueel voor de behoeften van de cursist:

  • 1 dag, voor mensen die al ervaring hebben met hoogwerkers;
  • 2-daags, voor mensen die geen werk ervaring hebben.

De IPAF-training omvat:

  • Theoretisch gedeelte; met betrekking tot de kennis die we moeten hebben bij het gebruik van de hoogwerker, b.v. Nederlands recht, onze plichten en rechten en die van onze werkgever, veiligheidsregels, evenals de nodige gegevens om vrij op hoogte te kunnen werken.
  • Praktijkgedeelte; een cursus nauwkeurig gebruik van een schaar-, telescoop- of knikhoogwerker.

De training en het examen worden in vele talen afgenomen.
Als u geïnteresseerd bent in de IPAF-cursus voor mobiele platforms of als u aanvullende vragen voor ons heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons BONAPI Training Center.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *