Ladderlift

Weet u dat…
Niet alleen een vorkheftruck en een verreiker of een kraan kunnen worden gebruikt om materiaal naar hogere verdiepingen te vervoeren.
De Ladderlift staat al jaren synoniem voor hoge prestaties, ook in ongunstige ruimtelijke omstandigheden. Het is speciaal ontwikkeld voor smalle bouwplaatsen en moeilijk bereikbare plaatsen. Wendbaar, compact, maar ook gebruiksvriendelijk, transporteert veilig steigeronderdelen, bouwmaterialen of meubels.
Transport op grote hoogte speelt een sleutelrol in de logistiek. Om tijd en kosten te besparen zijn oplossingen nodig die snel, eenvoudig en flexibel inzetbaar zijn en tegelijkertijd een lange levensduur en veiligheid garanderen. De lift combineert precies deze eisen en zorgt voor een efficiënt materiaaltransport.
Ladderlift kan worden aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektromotor. Moderne ontwerpen hebben ook hybride aandrijvingen. Vooral in dichtbevolkte gebieden heeft de emissiearme en stille werking grote voordelen. Indien er geen stroom aanwezig is, kan de hybride aanhangerkraan optioneel bediend worden met een verbrandingsmotor. Als u vaardigheden en een certificaat van veilig werken met ladderlift wilt behalen, neem dan contact met ons op. Bij Bonapi bent u aan het juiste adres! Dankzij onze kennis en ervaren instructeurs wordt de training een plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *