DE BESTE OP DE MARKT | IN UW TAAL | CONCURRERENDE PRIJS

DNV STEIGERBOUW CURSUS

Wat zijn de steigerbouw cursussen van DNV?

De cursussen voor steigerbouwers zijn bedoeld om u de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen om veilig steigers te kunnen monteren en te demonteren. Er komen onderwerpen aan bod als risicobeoordeling, veiligheidsprocedures en het gebruik van verschillende soorten steigers. Als u de cursus heeft afgerond aan de hand van een examen, dan kunt u zelfverzekerd en veilig werken in verschillende steiger gerelateerde functies.

Een DNV-gecertificeerde opleidingsorganisatie is uw garantie voor een opleiding van hoge kwaliteit. DNV is een internationaal classificatiebureau dat onder andere actief is op het gebied van veiligheid. DNV-gecertificeerde steigerbouw cursussen worden in heel Nederland en België gerespecteerd.

Onze DNV steigerbouw opleidingen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en erkende opleiding voor steigerbouwers dan is Bonapi Training Center het juiste adres
Wij verzorgen al jaren opleidingen in Nederland. Wij hebben talloze werknemers in de steigerbranche opgeleid van hulpmonteur tot eerste monteurs en inspecteurs.

Kies uw opleiding en schrijf u vandaag nog online in!

HULPMONTEUR STEIGERBOUW

Wil je aan de slag in de steigerbouw? De opleiding tot assistent-steigerbouwer is dan de eerste stap in je carrière.

Steigerbouwer

Met het certificaat steigerbouwer dat je ontvangt na het afronden van de cursus en het behalen van het examen mag je onder begeleiding steigers bouwen.

1e Monteur Steigerbouw

Is steigerbouw voor jou een fluitje van een cent? Dan wordt het tijd om niet alleen te bouwen maar ook toezicht te houden. Schrijf je in voor de cursus eerste steigerbouwer

INSPECTEUR

Steiger inspecties zijn een continu proces en noodzakelijk voor het veilig gebruik van deze constructies. Inspecteurs zijn daarom essentieel voor zowel het goedkeuren van steigers maar ook voor periodieke inspecties.

Voorman steigerbouw

De voorman van steigers is een specialist op zijn of haar vakgebied. Heb je veel ervaring als gevorderd steigerbouwer en wil je je verder ontwikkelen, dan is deze opleiding iets voor jou!

DNV MONTEUR EXAMEN

Is je kennis dusdanig dat je geen opleiding nodig hebt? Schrijf je dan in voor het examen.

Andere diensten

Opleidingscentrum Bonapi verzorgt niet alleen individuele opleidingen, maar ook diverse diensten gericht op bedrijven.

KEURING VAN HARNASSEN EN LIJNEN

Inspecties van persoonlijke beschermingsmiddelen door gekwalificeerd personeel. Wij kunnen voor u keuringen uitvoeren van: harnassen, lijnen, katrollen

SCREENING / BRANCHE TEST

Wilt u de kennis en vaardigheden van een sollicitant of een nieuwe werknemer laten testen? Laat het over aan de professionals!

OPLEIDING VAN NIEUWE WERKNEMERS

Of u nu mensen aanneemt die helemaal nieuw zijn binnen de sector of weinig ervaring hebben - wij zorgen ervoor dat ze binnen enkele dagen klaar zijn om aan uw projecten te werken.