Wij voeren professionele inspecties uit van veiligheidsharnassen en andere uitrusting.

Periodieke keuring van uitrusting voor werken op hoogte.
De keuring van uitrusting voor werk op hoogte is een plicht die de kans op ongevallen kan verkleinen of zelfs weg kan nemen.
Deze keuring is niet alleen wettelijk verplicht, maar vooral een garantie voor werknemers om te werken met uitrusting die de veiligheid kan garanderen.

Welke soorten uitrusting keuren wij?

Inspecties van veiligheidsharnassen of touwen zijn de meest gevraagde diensten van onze klanten. Bij Bonapi Training Centre voeren we uitgebreide SOI-inspecties (inspecties van persoonlijke beschermingsmiddelen) uit voor werken op hoogte.


Wij kunnen voor u inspecties uitvoeren van:

  • veiligheidsharnassen
  • lijnen
  • katrollen

De inspectie moet worden uitgevoerd voor de verloopdatum van het veiligheidscertificaat. Volgens de voorschriften moet dit ten minste een keer per jaar gebeuren.
In het geval dat er een kans is dat de uitrusting beschadigd is geraakt, moet de keuring onmiddellijk worden uitgevoerd.

PBM’s moeten uiteraard ook voor ieder gebruik door de gebruiker worden beoordeeld.

De ter keuring aangeboden uitrusting moet schoon zijn. Alleen zo kan de toestand correct worden beoordeeld.

Bonapi voert de inspectie van hoogwerkers ter plaatse uit:
Wattweg 39-43
3208KH Spijkenisse
De uitrusting kan persoonlijk bij ons worden afgeleverd of per koerier worden verstuurd.

Het is ook mogelijk de keuring in het weekend uit te laten voeren. Bij een grote hoeveelheid te keuren uitrusting, reizen wij ook naar de klant toe.

Factureren van deze dienst is op basis van de hoeveelheid uitrusting, of de tijd die nodig is om de inspectie uit te voeren.
€15,- per stuk,
€25,- per set,

PBM / PBM-keuringen

PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) inspecties moeten worden uitgevoerd door correct gecertificeerde gekwalificeerde specialisten.
Het controleren van de technische staat van harnassen of andere valbeveiligingssystemen bij Bonapi, is een garantie voor het gebruik van goed materiaal en het waarborgen van de veiligheid van werknemers.