BASIS & VOL | IN UW TAAL | CURSUS EN EXAMEN OP ÉÉN PLAATS

VCA CURSUSSEN IN NEDERLAND

Wat is een VCA-certificaat en hoe verkrijg ik dat?

Wanneer u in Nederland, België of Duitsland op een bouwplaats of in een fabriek werkt, kan het zijn dat u een VCA-certificaat moet laten zien. Ook in Scandinavië, Oostenrijk of Zwitserland worden VCA-certificaten erkend. Op veel plaatsen is het hebben van een VCA een vereiste om aan het werk te kunnen.
De afkorting VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.
Om de certificaten Basis VCA, VOL VCA en VIL VCU te behalen, moet u een examen afleggen. Ter voorbereiding hierop kunt u zich het beste inschrijven voor een cursus bij een van de opleidingscentra. VCA cursussen zijn ook online beschikbaar.

VCA cursussen in Nederland

Als u een VCA-certificaat wilt behalen, kunt u zich het beste inschrijven bij een gecertificeerd opleidingscentrum. Een dergelijke plaats is Bonapi. In ons trainingscentrum bereiden wij wekelijks professionals uit diverse branches voor op de Basic VCA, VOL VCA en VIL VCU examens.

Volg cursussen bij een bewezen trainingscentrum in Nederland.

BASIS VCA CURSUS

Basiscursus VCA met examen.
Vereiste opleiding voor werknemers en ZZP'ers voor de meeste functies in de productie en bouw.

BASIS VCA EXAMEN

Wilt u het examen afleggen zonder de cursus dan is dit de optie voor u.
Ideale oplossing als u een examen wilt overdoen of de cursusstof zelf onder de knie wilt krijgen.

VOL VCA CURSUS

VOL VCA cursus met examen.
Het VOL VCA certificaat is onmisbaar als u leiding geeft aan mensen. Bent u manager? Heeft u een eigen bedrijf? Behaal vandaag nog uw VOL VCA certificaat

VOL VCA EXAMEN

Leg het VOL VCA examen af

VIL VCU CURSUS

VIL VCU cursus en examen
Het VIL VCU certificaat is bedoeld voor degenen die leiding geven aan werknemers in een uitzendbureau.

Online en hybride VCA cursussen

Het Bonapi opleidingscentrum is een van de weinige bedrijven die online VCA cursussen aanbiedt. Met deze service kunt u zich thuis of op vakantie voorbereiden op het examen. Onze cursussen zijn ook beschikbaar in een hybride versie: een cursus op afstand en examen bij ons op locatie, of een cursus op afstand samen met een klassikale cursus en examen bij ons opleidingsbedrijf.

ONLINE CURSUS MET EXAMEN TER PLAATSE
Basis VCA

Een flexibele manier om uw Basic VCA certificaat te behalen. Bereid u voor op de test op ons online platform en doe het examen bij ons op locatie.

ONLINE EN OP LOCATIE CURSUS MET EXAMEN OP LOCATIE
Basis VCA

Wilt u uw studiemateriaal altijd bij de hand hebben zonder de voordelen van een klassikale cursus te verliezen? Schrijf u dan in voor deze voltijdse cursus met extra toegang tot het opleidingsplatform.