OVER ONS

Bonapi werd opgericht in 2018 door een ervaren steigermonteur die besloten heeft om zijn kennis te willen delen met anderen. Met 11 jaar opgedane ervaring in Nederland en België kunnen wij het hoogste niveau van de aangeboden leerwijze garanderen. Onze instructeurs beschikken zelf over een breed portfolio aan werkervaring binnen branches zoals: petrochemie, bouw, industrie, scheepswerf- en bouw voor bedrijven als: Exxon Mobil, Shell, BP, Indorama, Akzo Nobel en meer. Deze collectieve kennis en ervaring hebben wij vertaald naar een cursusprogramma gericht op de belangrijkste aspecten: kennis, vaardigheden en veiligheid. Als resultaat leiden wij monteurs op die niet alleen weten hoe ze veilig en juist hun werkzaamheden moeten verrichten maar er ook plezier uit  halen. Dit zorgt ultiem voor tevreden werkgevers en klanten. Onze instructeurs zijn zelf monteurs ’’van hart en nieren” en dus staan ze klaar om alle vragen te beantwoorden en onduidelijkheden die het vak betreffen toe te lichten.

De cursussen in onze offerte kunnen worden gegeven in Pools, wat ons onderscheidt op het markt. Hierdoor kunnen Poolse medewerkers op hun gemak de nodige kennis krijgen om veilig en correct de steigers naar de toekomst te bouwen!

Onze diensten

We trainen en onze tweede activiteit is gewijd aan de steigerbouwers van Safety Shop. Je koopt alles wat je nodig hebt voor een echte steigermonteur.

  1. Trainingen

    Al onze trainingen zijn hier beschikbaar.

  2. Safety shop

    Het volledige assortiment accessoires en gereedschappen voor steigermonteurs vind je hier.

Onze visie

Onze visie is het geven van professionele trainingen in aangename en ongedwongen sfeer. Wij garanderen leerzame cursussen van hoge kwaliteit die geleid worden door ervaren instructeurs met gevoel voor humor die klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Onze missie is om de beste instructeurs te bieden die hun kennis en ervaringen aangenaam en met humor aan de toekomstige monteurs over zullen brengen. Uiteindelijk ben jij, de werkende professional binnen steigerbouw onze visie, waarbij onze missie is het er voor zorgen dat na onze trainingen jij het werk veilig uitvoert.

Onze mijlpalen

Onze geschiedenis in het kort

Januari 2008

Het begin van onze werkcarrière in de steigeromgeving in Nederland.

Juli 2011

Wij krijgen rechten van de 1e monteur steigerbouw.

Juli 2015

Wij verwerven de rechten om personeel en steigerbedrijf te beheren

Mei 2016

Onze eerste opleiding voor monteurs steigerbouw wordt gegeven

Januari 2018

Onze droomidee “Bonapi” krijgt een vorm en begint te werken.

Getuigenissen

Wat zegt u over ons?