ADMINISTRATIE

Piotr

Eigenaar/instructeur

De oprichter van Bonapi Training Center en tegelijkertijd een van onze meest gewilde instructeurs.
Piotr is een bron van energie en nieuwe ideeën! Hij duikt altijd op als er een probleem moet worden opgelost, een nieuw idee moet worden geïmplementeerd of wanneer er een taart moet worden gegeten.

Paulina

Manager

Zij is waarschijnlijk degene die jouw e-mail leest, de telefoon beantwoordt en je facturen stuurt. Bij het vergeten van een betaling is zij ook degene die geassocieerd kan worden met een leuk telefoontje ter herinnering aan de vervaldatum van de betreffende factuur.

Laura

VCA opleidingscoördinator / Safetyshop

Denk je aan VCA training, dan zie je het altijd lachende gezicht van Laura meteen voor je.
Zij verzorgt ook het runnen van de stationswinkel en de e-store met veiligheidsproducten.

Tomasz

Cursus coördinator Een vastberaden gozer die je door de theoretische opleiding loodst en je leert hoe je de opgedane kennis in de praktijk brengt. Hij zal elke vraag beantwoorden en er één, twee of vijf ervaringen van hemzelf aan toevoegen.

Jarek

Instructeur

Jarek is een ervaren instructeur. Hij verzorgt cursussen voor steigerbouwers, hoogwerkers en verreikerbestuurders.
Laat u niet misleiden door zijn vriendelijke uitstraling, zijn militaire temperament is snel bekend.

INSTRUCTORS

Bonapi Training Center betekent in de eerste plaats een team van instructeurs van het hoogste niveau. Iedere cursist heeft ondervonden dat een VCA cursus, een opleiding tot steigerbouw monteur of een heftruck operator examen gewoon leuk kan zijn.
Zonder onnodige opbouw van spanning en stress – dat is precies hoe onze instructeurs de theoretische lessen in de praktijk brengen.

EEN CARRIÈRE IN OPLEIDING?

Werken bij BONAPI