Blog

16 september 2019

STEIGERBOUWER HARNAS KEURING

De prijs van de harnasinspectie voor werk op de hoogte kost:
– €35
– Harnas moet word geleverd bij Bonapi of worden verzonden naar het adres van het bedrijf
– de keuring duurt 1-2 dagen

STEIGERBOUWER HARNAS KEURING

Momenteel is er een gebruiksperiode van 12 maanden tussen opeenvolgende periodieke inspecties die worden uitgevoerd door een geautoriseerd servicecentrum of “bevoegde persoon”. Dit betekent dat de werkgever dit type PBM-inspectie vóór 1 jaar moet beveiligen (bel de inspecteur of stuur apparatuur voor inspectie). Om de noodzaak van een beoordeling te bepalen, moet natuurlijk de volledige documentatie van elk element worden bewaard, waarin de belangrijkste gegevens zijn opgenomen:

  • Individueel nummer (bevat vaak de gecodeerde productiedatum),
  • Productiedatum,
  • Datum van eerste gebruik.
    De persoonlijke beschermingmiddelen die aan de werknemer wordt overgedragen voor werk zonder individuele markeringen, instructies voor gebruik door de fabrikant / verkoper, periodieke inspectiekaarten en de gebruiksinstructies van het bedrijf wordt behandeld als niet aan de eisen van de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voldoen, met alle gevolgen van dien.
    Belangrijke informatie:

LET OP! Textieluitrusting die sterk vervuild is met verf en andere stoffen op een manier die het onmogelijk maakt om de slijtage te beoordelen, kan niet langer worden gebruikt en de inspectie ervan is zinloos. Elk ter beoordeling aangeboden PBM-element moet zijn voorzien van een OPERATION CARD waarin gegevens worden ingevoerd! De kosten van verzending / aankomst van de controller zijn voor rekening van de klant. Neem bij twijfel telefonisch contact met ons op.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *